Чудовищология /повредена корица/

КН040

Нов продукт

28,00 лв

-7,00 лв

35,00 лв

  • Издателство: ИнфоДАР
  • Корица: твърда
  • Размер: 26 х 31 см
  • Брой страници: 28

Добавяне към списъка с желания

Пълен сборник на легендарните чудовища
Удивителният свят на поредицата Ологии ви приканва да се впуснете в едно ново приключение с този пълен сборник на легендарните чудовища. Въпреки че името на загадъчния викториански учен д-р Ърнест Дрейк обикновено се свързва с драконите, този нов том от поредицата Ологии навежда на мисълта, че сред интересите му попадат и други, смятани за митични, същества. Този сборник представя откритията на д-р Дрейк и запознава света с вълнуващата нова наука чудовищология. Така бързо ще разберете, че съществата, които смятаме за противни и ужасни чудовища, в действителност са най-интересните и прекрасни зверове, които очакват удивителните ни открития.

„Чудовищология” е красиво илюстрирана книга съдържаща и малки тайнствени джобчета и малки книжки с интересно съдържание като мостри от козината на йети, парче заклинателен пергамент за привличане на русалки, перо от хипогриф – невидим и нереално лек, праисторически паразит от феникс, застинал в кехлибар, удобен огамски речник за комуникация с разумни легендарни същества.
Същия увлекателно-научен подход предлага "ИнфоДар" в луксозните си книги - "Драконология", "Магология", "Египтология" и "Митология".
Съдържание:
Търсенето на легендарни зверове
    Легендарните зверове по света
Земни зверове
    Еднорог
    Химера
    Йети
    Бегемот
Водни зверове
    Кракен
    Хипокамп
    Морски змей
    Бунип
Въздушни зверове
    Грифон
    Хипогриф
    Рух
    Феникс
Зверове полухора
    Полуриби
    Сфинкс
    Циклопи
    Кентаври
Откриване на легендарни зверове
Полезни заклинания и магии
Известни чудовищолози
Делото на чудовищолозите

Related Products