DiVino Guide 2019 НАЙ-ДОБРИТЕ БЪЛГАРСКИ ВИНА

9786197399097

Нов продукт

15,00 лв

  • Автор: колектив
  • Издателство: GOURMET PUBLISHING
  • Корица: мека
  • Размери:190х110мм
  • Брой страници: 204

Добавяне към списъка с желания

 Този винен гид е създаден, за да бъде полезен на всички вас, които се интересувате и се възхищавате от все по-добрите български вина: от вкусовете и ароматите им, от начина, по който правят компания на добрата храна, от насладата, която доставят. Той е и за онези от вас, които зад сетивните впечатления от виното търсят връзка с мястото на произход, с лозята и земята, с хората, които го правят. През последните години българските лозари и винари работят с истинско вдъхновение и впечатляващ професионализъм – затова и ние, като дегустатори и оценители, се отнасяме към работата си все по-отговорно.
Като продължение на целогодишната ни работа ви представяме и класацията на най-добрите български вина DiVino Top 50 за изминалата 2018 година, както и наградите на DiVino в отделните категории: най-добро червено вино, най-добро бяло вино, най-добро розе, най-добро специално вино (пенливо или десертно), най-добро вино от местен български сорт, наградата Best Buy, получавана всяка година от онези пет вина с най-добро съотношение на качество и цена измежду всички дегустирани през годината. Включваме и отделна класация DiVino Top 10 за вина от лимитирани серии до 2000 бутилки.
Въпреки че не е изчерпателен каталог на всички изби в страната ни, справочникът съдържа информация за цели 100 български винопроизводители с техните вина – онези, които активно присъстват на пазара ни: в ресторантите и специализираните магазини, в малките търговски обекти и в големите вериги.
Надяваме се актуализираният Top 50 DiVino Wine Guide 2019 да ви помогне в избора на прекрасни вина, за да ги споделяте с приятели и да ви носят удоволствие и радост!
Екипа на DiVino Top 50 Wine Guide

Related Products