Голямата любов на малкия Дими

9789542924234

Нов продукт

15,00 лв

  • Автор: Константин Г. Константинов
  • Издателство: Хайни
  • Корица: твърда
  • Брой страници: 136
  • Размери: 225х170мм

Добавяне към списъка с желания

В тази много забавна книга се разказва за малкия Дими и за всичките неща, които му се случват, докато се опитва да покаже чувствата си.
Влюбването си е влюбване, но таблетът и компютърните игри са къде-къде по-интересни от всичко останало на света...

"Голямата любов на малкия Дими" е успешен отговор на български автор на заплашителната лавина от преводна детска литература в наши дни (често пъти – доста далечна на душевността на българското дете), която ловко задушава повлечените от нея. Малък съвременен български герой, който храбро се бори със сериозните проблеми на живота, не губейки жизнеността си и чувството си за хумор, е един прекрасен подарък за нашите деца и внуци.

Иван Голев

Любовта наднича зад всяка дума в тази толкова смешна и понякога малко тъжна история. Авторът е успял да влезе в обувките на малкия си герой и да засегне теми, които много писатели избягват. Прави го с лекота и страхотно чувство за хумор, без фалш и претенция.
Ако трябва да сравня книгата с друга, то това би била „Животът ми като Тиквичка“ на Жил Парис. Според мен този роман ни най-малко не ѝ отстъпва.
„Голямата любов на малкия Дими“ е книга, която не те оставя до края. А след края остава дълго с теб.

Юлия Спиридонова, детски писател

...историята е разказана с лекота, деликатност, чувство за мярка, хумор и отлично познаване както на душевността на описания герой, така и на бъдещите му невръстни читатели.

Румен Шомов

Изданието е спечелило конкурс на Министерството на културата на България.

Related Products