Няма място за малки мечти

9789543985784

Нов продукт

30,00 лв

  • Автор:Шимон Перес
  • Издателство: Труд
  • Корица: твърда
  • Размери: 18 х 24 см
  • Брой страници: 208
  • Преводач: Петър Герасимов

Добавяне към списъка с желания

Един от най-активните политици на Израел, разкрива подробности от живота си като баща, президент и премиер.

“Няма място за малки мечти” от Шимон Перес е луксозно издание с кожени корици и обложка, богато илюстрирано със снимки от живота на политика.

Той посвети живота си на един безкраен шедьовър: изграждането на по-добро бъдеще.


Инструментите на неговата професия включваха вяра, предпазливост, решителност и способността да учи – да се променя и израства. Но най-важният инструмент за него беше надеждата. Той използваше надеждата, за да посажда семена дълбоко в твърдата земя.


Животът му бе непредвидим и изключителен, както и любимият му дом. Той вярваше, че постигането на мира и превръщането на Израел в едно по-добро място са част от пътя към създаване на един по-хармоничен, процъфтяващ и благороден свят, и едва ли има по-висока цел, която един човек би могъл да си постави.
Той написа тази книга в последната година от живота си като дар за следващите поколения, за тези млади по възраст и млади в сърцата си. Искаше да предаде очуканата си и вярна кутия инструменти, така че ние всички да може да се поучим от неговото минало и да продължим да работим за изграждането на едно по-добро утре.

Цвия, Йони и Хеми

Поредица Нобелисти

Related Products