Доставка

Тук можете да се запознаете с пълната информация относно методите, цените и особеностите за доставка на избраните от Вас продукти.

Ако не намирате отговора на въпроса си тук, моля оставете ни съобщение чрез формата за “Обслужване на клиенти” или позвънете на посочените в “Контакти” телефони.

Когато направите поръчка, задължително наш оператор се свързва с Вас, за уточняване на детайлите по поръчката и той ще Ви уведоми за точния ден на доставка!

Куриер

 •  Електронен магазин E-mushkato работи с куриерска фирма “Еконт Експрес”.

Методи на доставка

 • Получаването на продуктите става САМО ЧРЕЗ КУРИЕР.
 • На този етап НЕ предлагаме опцията “Получаване от офис на магазина”.

Видове доставка

 • Икономична

- Доставяме в София на другия ден (събота до 13.00 часа, без неделя и празнични  дни). Ако направите поръчка до 14.00  часа, ще получите желаните продукти на следващия ден. Поръчки след този час се обработват на другия ден, с което доставката става до 2 работни дни.


- Доставяме за страната в рамките на 3 работни дни (до 13.00 часа в събота, без неделя и празнични дни). Ако направите поръчка до 14.00 часа, ще получите желаните продукти на следващия ден. Поръчки след този час се обработват на другия ден, с което доставката става до 2 работни дни. За населени места с график на посещение от куриер, слагаме аванс от още ден, като за тях доставката може да отнеме до 3 работни дни.

 

 Посочените графици за изпълнение на икономична доставка са за поръчки направени в рамките на деня до 14.00 часа! Не всички проукти са на склад при нас и ни трябва техническо време, за да ги набавим.

 • Експресна

За София - Поръчка от днес за днес се прави до 14.00 часа, като доставката й е в рамките на интервала от 15.00 до 18.00 часа на посочения от Вас адрес.

-  В страната -  Не предлагаме доставка в рамките на същия ден.

Ако направите поръчка в интервала между 14.00 и 16.00 часа и искате продуктите на следващия ден, ще ви ги доставим, но това ще оскъпи с 6 лева сумата за транспорт. Поръчки направени след 16.00 часа на съответния ден не могат да бъдат изпълнени като Експресни.

(Експресна доставка не може да бъде осъществена за селища с точен график за посещение от куриера).

Съвети за ваше улеснение:

1. Ако искате продукти с Експресна доставка, след като направите поръчката ОБАДЕТЕ НИ СЕ за по-сигурно. В потока от работа може да пропуснем, че бързате.

2. Ако поръчвате от страната, просто правете поръчките до 14.00 часа, за да не доплащате цената за експресна доставка.

ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА

 • Безплатна - поръчки на стойност над  70 лв са с безплатна доставка.
 • Икономична  -  6 лв. - цената е фиксирана и важи за доставка до всяко едно населено място в България,   независимо от обема и теглото на пратката.
 • Експресна - 12 лв. - цената е фиксирана и важи за доставка до всяко едно населено място в България,   независимо от обема и теглото на пратката.

ИЗВЕСТЯВАНЕ ЗА ПРАТКА И ОПЦИИ ЗА СМЯНА НА АДРЕС/ ДЕН

 • В деня на доставка ще получите SMS с номер на пратката, крайната стойност, името и телефона на куриера.
 • Можете да промените деня за доставка и адреса, като се свържете с вашия куриер, чиито данни са в SMS-а.
 • Пратки, които не са потърсени в рамките на 7 дни се връщат.

МЕТОДИ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРАТКА ЧРЕЗ КУРИЕР

 • До врата на клиента - куриерът ще Ви посети на посочения от Вас адрес.
 • До офис на куриера -може да посочите удобен за вас офис на куриерската фирма като адрес на доставка и да получавате от там поръчаните продукти.

 

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ И СЪВЕТИ ОТНОСНО ДОСТАВКИТЕ

 

 • Помислете за опцията “Доставка до офис на Еконт”. Фирмата разполага с много и удобни офиси, които са на крачка от вас. Така ще си спестите чакането на куриера и няма да бъдете зависими от него. За още по-лесно впишете избрания офис на Еконт като ваш адрес за доставка в “Моите адреси”.
 • Събота се осъществява разнос до 13.00 часа. Това важи за селища с офис на Еконт Експрес и без фиксиран график за посещение.