Сърце от камък

978619909012

New product

5,99 лв

  • Автор: Люси Елеазар
  • Издателство: Издателство “Оптимал
  • Корица: мека
  • Размер:21х14,8 см
  • Брой страници: 120

Add to wishlist

“Сърце от камък”  е  съвременен романтичен роман – лек, красив и увлекателен, идеално четиво за обедната почивка или вечерно разпускане.  Той разказва историята на двадесет и осемгодишната Лили, която смята, че има всичко, за което всяка млада жена може да мечтае – успешен собствен бизнес, собствено жилище и връзка с красив мъж.  Защо тогава е така необичайно развълнувана от първата си среща с шофьора на фирмата, която доставя стоки до магазина й? И защо търси неговата подкрепа, когато подреденият й свят внезапно започва да се разпада?
Тридесет и пет годишният Камен има своите собствени причини да отбягва жените и да не разкрива лесно истинската си самоличност. Когато обаче се оказва, че Лили има нужда от неговата помощ, той не успява да остане безразличен. Дали сърцето му ще остане от камък или горещият пламък на любовта ще го покори?
Действието се развива в красив български град, разгърнато в романтиката на летните вечери. Лесно е да се влюбиш в очарователните герои и да изживееш емоциите им. Да съпреживееш Лили, която е твърде горда, за да признае грешките си и твърде предпазлива след последния си провал в любовта и да тръпнеш в очакване дали Камен ще преодолее бариерите, които сам си е наложил, за да обича свободно жената, за която мечтае сърцето му.

Related Products