Из делниците на един луд - книга първа

КН072

Нов продукт

14,00 лв

  • Автор: д-р Филипов
  • Издателство: Монитор
  • Корица: мека
  • Брой страници: 328

Очаквайте на 1-ви декември четвърта книга на „Из делниците на един луд” на автора на едноименната популярна рубрика Тони Филипов, д-р.
Книгата ще се разпространява ексклузивно от интернет магазин e-mushkato.com

Продуктът вече не е наличен

Добавяне към списъка с желания

Анотация:
"Едно време работех в СУ в сградата срещу Четвърти километър. Сега често ходя срещу старата си служба. Нещо не се чувствам много добре. Но то пък кой ли е напълно добре. Влоших се, щото почнах да чета много вестници. То и Гогол тъй почнал. И свършил с манията, че е испанския крал. И сега се чувствам по-добре само докато пиша. Чехов бил казал: "Ако може, не пишете!" Ама на мен не ми помага. Съжалявам, не мога.
Пък вие ако можете - четете."
Тони Филипов

Кой е д-р Филипов?
„Роден е отдавна. И далече. Учил е тук-там. Завършил е това-онова. Работил е на различни места. Написал е доста статии и няколко книги. В момента издава аналитичния сайт Reduta.bg, заедно с журналистките Веселина Седларска, Любослава Русева, Ралица Ковачева и политолога Владимир Шопов. Актуалните му писания могат да бъдат четени също в OFFnews, Хасково.нет  и в. „Ретро”. Д-р Филипов е едноличен лидер на Политическа партия „Четвърти километър” (ППЧК), която някой ден ще бъде създадена.

Related Products